Interviu cu Lacramioara NistorInterviu neconventional cu:
Lacramioara Nistor - presedinte Asociatia Culturala „NEW AGE"

Asa cum veti vedea in cele ce urmeaza, Lacramioara Nistor este o persoana deosebita, care - printre altele - promoveaza tinere talente. Acest lucru m-a determinat sa-i iau acest interviu, intrucat intr-o Romanie debusolata, cum se vede ea de pe celalalt mal al Atlanticului, activitatea desfasurata de Lacramioara este un semn pozitiv. Astfel am descoperit, o tanara inspirata, plina de daruire, care priveste viata reralist, si care nu asteapta sa se imbogateasca peste noapte!

***
Alexandru Vlad Lungu: Cum a venit ideea unui ONG? ati fost solicitata in acest sens, ajutata?
Lacramioara Nistor: Desi locuiesc intr-un oras mic, cum este Simeria, sunt constienta ca sunt un PR si pot afirma ca ideea imi apartine in totalitate si a plecat dintr-o ambitie personala, dupa ani lucrati la primarie intr-un  departament de imagine si media, unde am acumulat destula experienta ca sa ma pot angrena intr-un astfel de proiect ambitios.

AVL: Care este scopul ONG dv.? Reprezinta un vis?
LN: Scopul era si este de a promova tinere talente si nu numai, de a realiza expozitii pe diferite teme, de a organiza activitati cultural-educative, spectacole, serbari campenesti, seri de romante, organizarea unor conferinte pe diferse teme de afaceri, transfer etnic si cultural intre tari in mediul cultural-artistic etc.
Si ca sa raspun si la a doua intrebare, Da! Este un vis implinit si nu singurul...

AVL: Care ar fi visul neîmplinit?
LN: La vise neimplinite as mentiona ca poate nu m-am nascut in locul potrivit si am adesea momente ca societatea, aparent "democratizata", ma ingradeste din punct de vedere social, moral chiar si profesional.

AVL: Aveti regrete?
LN: Restul regretelor cu certitudine le voi cuantiza la varsta pensionarii.

AVL: Cum a fost copilaria si adolescenta dumneavoastra?
LN: Copilaria si adolescenta au fost frumoase si pitoresti cu zile lipsite de grija zilei de maine, fara internet si tableta, retele de socializare, web cam si video chat ... (zambet)

AVL: Unde ati facut liceul si facultatea?
LN: Liceul l-am facut in orasul natal si facultatea in orasul Sibiu, specializarea drept administrativ

AVL: Daca ar fi sa dati un sfat cuiva, care ar fi acela?
LN: Cum cel mai bun sfat e sa nu spui nimic, ma sfatuiesc numai pe mine, traieste fiecare clipa ca si cum ar fi ultima...si nu uit niciodata sa-mi spun "veni, vidi, vici!"

AVL: Aveti un motto pe care îl urmati în viata?
LN: Ca o reintoarcere la intrebarea anterioara , "carpe diem!"

AVL: Daca ar fi sa mai traiti o singura zi, ce ati face în acea zi?
LN: As iubi intens si cu patima, sa cuprind in aceeasi zi tot resul vietii, ce ar fi fost sa urmeze

AVL: Cum va petreceti timpul liber?
LN: Timp liber nu am  sau nu atat cat mi-as dorii, in schimb am un "spatiu personal" al meu si doar al meu pe care nu vreau sa-l "invadeze nimeni"

AVL: Pe unde ati calatorit si ce zona v-a placut cel mai mult?
LN:Am calatorit mult si vad ca si "spatiu" preferat marea in toata maretia ei, imi da sentimentul de free...cu tot ceea ce presupune acesta... (zambet)

AVL: Ce fel de muzica ascultati?
LN: Ascult muzica care ma deconecteaza si ma linisteste, in masina, la birou si acasa

AVL: Cum ar arata o seara perfecta pentru dumneavoastra?
LN: Seara perfecta pentru mine este lunga, pasionala, nebuna, lipsita de prejudecati, frustrari, inhibitii si angoase...langa cineva care simte la fel ca si mine... (zambet)

AVL: Sunteti casatorita? Credeti ca familia si viata profesionala pot convietuii impreuna?
LN: nu sunt casatorita, nu am intalnit inca jumatatea..., si nu cred ca activitatea profesionala ma impiedica, sau ne impiedica sa avem o viata de familie, asta depinde doar de noi; ce ne dorim cu adevarat....

AVL: Puteti sa-mi spuneti cateva cuvinte in incheiere?
LN: Imi vine in minte un citat: "Munceste ca si cum nu ai avea nevoie de bani. Iubeste ca si cand nimeni nu te-a facut sa suferi. Danseaza ca si cand nimeni nu te vede. Canta de parca nu te-ar auzi nimeni. Traieste ca si cand ar fi ultima zi pe pamant. Cand iti vine sa plangi, adu-ti aminte de clipele in care zambeai, cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait, cand simti ca vrei sa mori gandeste-te ca altii ar da orice sa traiasca.... iubeste-ti viata si mai ales prietenii... E cel mai de pret lucru."

0 comments:

Trimiteți un comentariu