Balul Primaverii - Editia 2013


Fundatia Romana din Montreal si publicatia Tribuna Noastra au marcat inceptul primaverii prin organizarea celei de-a 19-a editii a Balului Primaverii. Devenit o traditie, evenimentul a avut loc la Chateau Royal din Laval.
In prezenta presedintelui FRM, domnul Basile Gliga, doamna Marcela Trana Gliga, director Agentia Interpallas, a multumit participantilor pentru prezenta subliniind traditia acestui eveniment.
Doamna Ana Maria Surugiu,vicepresedinta FRM, presedinta Consiliului de Femei al Comunitatilor Culturale din Quebec a avut onoarea sa prezinte momentele principale ale serii subliniind prezenta pentru prima oara in comunitatea romana a domnului Jimmy Yu, director principal al Centrului Oamenilor de Afaceri din Comunitatile Culturale Quebec, IMpacte Affaires. Ca de fiecare data doamna Svetlana Litvin, Presedinte-director general IMpacte Affaires, a onorat invitatia, alaturi de alti reprezentanti ai altor comunitatilor culturale, oameni de afaceri, de cultura, ziaristi.
S-a dansat, s-au schimbat impresii si s-au legat noi prietenii.
Organizarea Balului Primaverii demonstreaza ca putem face parte din marea familie montrealeza. A fost organizata o parada a modei prezentand ultimele colectii de blanuri ale firmei Elysee Fourrure, patron Angela Rigas Argiriou, care a oferit un certificat cadou , iar manechinele au fost doamnele prezente la bal.
La tombola organizata gratuit, au fost oferite renumitele produse romanesti ale firmei Maxim Impex Inc., patron Aurelian Mantu, director de vanzari Iulia Mantu. Ziarul Zigzag Roman Canadian a oferit 2 bilete la Concertul "Om bun, deschide-ne poarta..." sustinut de Victor Socaciu si Vasile Seicaru, ce va avea loc pe 10 mai a.c.
 Evenimentul a fost inregistrat de trimisii speciali ai Televiziunilor Antena 1 si Antena 3 - Romania :  Crisitina si Ioan Roman, dar si a realizatorilor postului K2TVRO Montreal,  imagini Nicolae Lavric si Mike Farcas.

A consemnat Lorna Cantalare
Organizatorii multumesc sponsorilor, televiziunilor prezente dar si ,,abonatilor'' nostri fideli pentru participare,  cu speranta ca ne vom reintalni la cea de-a XX-a editie.

0 comments:

Trimiteți un comentariu