Targul de Primavara Raw Vegan


Pe 27 martie 2011, la Rin Grand Hotel din Bucuresti, in sala de conferinte Paris, s-a desfasurat Targul de Primavara "Raw Vegan"
Prin intermediul acestui targ dorim sa facem o campanie prin care sa promovam stilul de viata sanatos bazat pe consumarea intr-o mai mare masura (neexclusiva) a fructelor, legumelor si verdeturilor in starea lor naturala, cruda, proaspata si prin consumarea sucurilor naturale, proaspete, pline de vitamine, enzime si minerale, obtinute prin procedee NEcentrifugale, precum si constientizarea riscului crescut de afectiuni provocate de o alimentatie neechilibrata, plina de E-uri si grasimi care conduc la imbolnavirea si imbatranirea timpurie a corpului (boli cardiovasculare, obezitate, diabet etc.).
Acest eveniment se va desfasura in premiera in Romania, Targul Zilei Internationale Raw Vegan: "Romania Goes Raw", concomitent cu alte targuri si intalniri din intreaga lume pe aceeasi tema. Organizatorii sunt Ligia Pop (www.ligiapop.com , coordonator national) raw vegan chef, autoarea primei carti de retete raw vegan din Romania, intitulata "Retete Vegane fara Foc", impreuna cu Quark SRL, distribuitor autorizat de roboti de bucatarie de ultima generatie.

Targul a fost deschis pentru publicul larg, intrarea fiind gratis. Au participat 12 expozanti, care au oferit vizitatorilor o gama larga de produse diverse. De la electrocasnice de ultima generatie, carti de retete, miere bio, legume si fructe bio, tavite cu vlastari, uleiuri aromatice, si pana la delicatese raw vegan ambalate sau proaspat preparate. Au avut loc degustari de produse si demonstratii ale electrocasnicelor.

Anul acesta cum era de asteptat, ne-am zbatut si cu ajutorul lui Mimi Walter, am intrat si noi in rand cu lumea internationala raw. Suntem si noi trecuti in lista tarilor care organizeaza acest eveniment si speram ca intalniri gen "Potluck" sa fie tinute concomitent in toate orasele tarii de catre reprezentatii lor, si de la care vom primi poze pentru a fi postate la site-ul general, Romania Goes Raw.

Ligia Pop
www.ligiapop.com

0 comments:

Trimiteți un comentariu