AGAR-QC.CA

Asociatia Oamenilor de Afaceri Romani / Association de Gens d'Affaires Roumains


In data de 9-Mai-2011, a avut loc lansarea oficiala a Asociatiei Oamenilor de Afaceri Romani, Quebec – AGAR (Association des Gens d'Affaires Roumains). Evenimentul a fost organizat in colaborare cu Caisse Populaire Desjardins de Notre-Dame-De-Grace, partener principal al AGAR. Au participat oameni de afaceri romani din Quebec, reprezentanti ai Consulatului General al Romaniei la Montreal, reprezentanti ai Caisse Populaire Desjardins, reprezentanti ai presei romane din Canada, invitati. Ambasada Romaniei in Canada a trimis o scrisoare de felicitare si incurajare.

Asociatia Oamenilor de Afaceri Roamani, Quebec este o organizatie non-profit, apolitica si ne-guvernamentala. Ea isi propune sa incurajeze dezvoltarea spiritului entreprenorial in cadrul comunitatii romane si sa activeze ca leader si partener in dezvoltarea economica a membrilor sai cu scopul de a-i sustine in crearea de noi intreprinderi si cresterea celor existente. De asemenea, AGAR isi propune sa ofere membrilor sai servicii care vor favoriza accesul la mediul de afaceri quebechez si canadian, ameliorarea competentelor de entreprenor si identificarea de noi ocazii de afaceri.

AGAR incurajeaza dialogul si colaborarea intre membrii sai si cu parteneri externi in respectul valorilor proprii, pentru stimularea realizarii obiectivelor proprii si obtinerea de beneficii mutuale.

Membrii comunitatii romane, deja in afaceri sau care intentioneaza sa intre in afaceri, precum si toti cei care ii impartasesc idealurile sunt invitati sa sustina si sa se alature echipei AGAR.

http://agar-qc.ca/

Calinic Toropu, presedinte;
Gyula Karandi, vice-presedinte;
Carmen Trifan, secretar, tresorier

0 comments:

Trimiteți un comentariu