Stiri comunitare

Ana Maria Surugiu

Prima organizatie PDL din Canada in Montreal

Deputatul Mircea Lubanovici - reprezentant al romanilor din Colegiul 3 Diaspora in Parlamentul Romaniei, a raspuns invitatiei comunitatii romanesti din Montreal - Canada si in perioada 3-5 martie 2010 a intreprins o vizita in aceasta comunitate, ocazie cu care s-a intalnit cu numerosi reprezentanti ai acesteia.

In timpul vizitei sale Deputatul Lubanovici, vicepresedinte al organizatiei PDL Diaspora, a participat pe 4 martie a.c. la intrunirea grupului de constituire a primei organizatii PDL din Canada in orasul Montreal, in scopul validarii acestei organizatii si primirii sale in PDL Diaspora.

In functia de Presedinte al proaspetei PDL Montreal a fost ales domnul Dan Vulpe, consultant in finante si in dezvoltare de afaceri. Domnul Vulpe traieste in Montreal, Canada, de mai bine de 15 ani, este absolvent al Facultatii de Electronica si Telecomunicatii din Bucuresti si posesorul unui Masterat in Business Management cu specializarea in finante obtinut la John Molson School of Business din Montreal.

0 comments:

Trimiteți un comentariu