Romeo Niram şi Eva Defeses premiaţi la Lisabona

pentru promovarea culturii şi a artei în spaţiul iberic

Pictorul Romeo Niram a fost distins de Mişcarea de Artă Contemporană din Portugalia cu Premiul MAC’ 2009 Dinamizare Culturală, în cadrul ceremoniei de decernare a Premiilor de Arta şi Cultură MAC 2009, care a avut loc, la 30 Iunie, la Lisabona.
Remarcând legatura fundamentală a lui Romeo Niram cu pictura, Alvaro Lobato de Faria, directorul Mişcării de Artă Contemporană din Lisabona, a evidenţiat şi numeroasele proiecte culturale iniţiate de Romeo Niram la Madrid şi la Lisabona, de la literatură, la teatru, muzică şi promovarea artiştilor tineri.
Artistul roman a fost distins şi cu cel de al doilea premiu, pentru Revista de Arte Frumoase Niram Art, pe care a fundat-o la Madrid, şi care a primit Premiul Mac Presa.


Eva Defeses, jurnalist cultural şi directoarea Agenţiei de Relaţii Publice Defeses Fine Arts din Madrid a fost distinsă cu Premiul MAC Jurnalism Cultural şi a primit, în numele Agenţiei Defeses Fine Arts şi un al doilea premiu, Trofeul MAC Divulgare Culturală, pentru eforturile depuse de agenţie în vederea promovării artei şi a artiştilor contemporani în spaţiul iberic.

0 comments:

Trimiteți un comentariu